|

ВИСТИНСКА КРАЛИЦА: Прво место за прилепчанката Кирана Иваноска на WAF CONTEST 2023

Сподели го ова:На “WAF CONTEST – 2023 година”, младата прилепчанка Кирана Иваноска од 8 одделение од ООУ Климент Охридски – Прилеп, го освои првото место.

Станува збор за интернационален натпревар, организиран од “Светска асоцијација на фестивали- WAF “ кој се одржа во хотел Double Tree by Hilton Скопје.

Честитки до Кирана!!!Сподели го ова:

Слични објави