ИГОР ЏАМБАЗОВ: Кој и да си, имаш 24 часа да престанеш да бидеш јас

Сподели го ова:
Судејќи по објавата на Игор Џамбазов која што самиот тој вечерва ја напиша на неговата официјална Facebook страна, може да се заклучи дека некој друг со лажен профил на “Истаграм” се претставува во него име. Како резултат на ова, Џамбазов со јасна, кратка и прецизна порака, се обрати токму до тој, кој што се претставува како него, и во негово име: “Ти, што се претставуваш во мое име, објавуваш во мое име, комуницираш во мое име, тебе ти се обраќам. Ако си некое размазено детиште, набргу ќе ти ја земам играчката, а татко ти ќе плати казна. Ако си полнолетен глупак, пак ќе ти ја земам играчката, ама сам ќе си ја платиш казната. Кој и да си, имаш 24 часа да престанеш да бидеш јас. Тоа никогаш не можеш да бидеш…П.С. Уше тик-ток ми фали…”-напиша Џамбазов на неговата официјална Facebook страна.

Можно е да е слика од 1 лице и текст
Можно е да е слика од 1 лице и текст кој вели „dzambazovigor @dzambazovigor 915 Following 574 Followers 51 Likes Follow igordzambazov“Сподели го ова:

Слични објави