Пратеничката Ане Лашкоска во одбрана на ликот и делото на Гоце Делчев

Сподели го ова:
Пратеничката Ане Лашкоска, вчера на Комисија за прашања на избори и именувања упати жестока критика до Велкоски од СДСМ. Како што истакна Лашкоска, заменик координаторот на СДСМ-Диме Велкоски, вели дека СДСМ како партија во целост ја поддржуваат декларацијата која ВМРО-ДПМНЕ ја има поднесено во Собранието на Р. Македонија за заштита на ликот и делото на Гоце Делчев. Меѓутоа-како што изјави прилепската пратеничка, сето тоа било само на збор, бидејќи сите тие попримиле од Заев, и дека СДСМ како партија постојано се колнат без око да им трепне, и дека немаат никаква храброст да разговараат за Гоце Делчев. Целосното излагање на пратеничката Лашкоска, можете да го погледнете во прилог:Сподели го ова:

Слични објави