|

СЕ СОГЛАСУВАТЕ? Овде не постоеле вируси, туку мигови на снежна безгрижна игра

Сподели го ова:Порано за време на зимата, онака како што е редот, снежна бела белина царувала низ прилепските улици, а децата безгрижно се санкале и уживале во снегот.

Тоа било времето кога немало вируси, туку само “вцрвенети детски обравчина” поцрвенети од зимскиот студ и брзата детска игра, за разлика од денес каде постојано – посебно младите се изложени на вируси, а снегот секоја година го има се помалку.Сподели го ова:

Слични објави