Игор Југ излезе од затвор-дали тоа ќе се случи и со Јане Ченто-останува да видиме

Сподели го ова:
По настаните во Собранието на 27-ми април, откако беше притворен и затворен, Игор Југ денеска за прв пат излезе на слобода-меѓутоа само на викенд, а дали слободен викенд ќе добие и прилепчанецот Јане Ченто-останува да видиме. После цели 4,5 години во затвор, Игор Југ денеска можеше барем за миг да биде надвор од затворот каде што е сместен. После толку време, Игор Југ доби слободен викенд. Колку за потсетување, тој беше осуден за настаните од 27 април на 12 години затвор, а Апелациониот суд потоа ја намали неговата казна на 11 години.Сподели го ова:

Слични објави