|

Во Битола, градоначалникот Јовчески и градоначалникот Коњановски заедно го следат натпреварот помеѓу “Еурофарм Пелистер” и “Вардар 1961”

Сподели го ова:


Градоначалникот на Прилеп – Борче Јовчески и градоначалникот на Битола – Тони Коњановски кои важат за мошне блиски пријатели, вечерва во спортската сала во Битола го следеа ракометниот натпревар помеѓу “Еурофарм Пелистер” – “Вардар 1961”. (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното соопштение за најголемиот детски спектакал во Прилеп-Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA ” кој ќе се одржи оваа година на 07.05.2022 во НУЦК “Марко Цепенков” и ќе понуди 16 ново-компонирани детски музички хитови).


“На покана на градоначалникот Коњановски, заедно го следиме ракометниот натпревар Еурофарм Пелистер – Вардар 1961! Соседската поддршка никогаш не е на одмет! Нека победи подoбриот”-истакна Јовчески

Сподели го ова:

Слични објави