Полека пинг-понг Бизнис лигата -Прилепска пиварница навлегува во втората половина од натпреварите

Сподели го ова:Полека пинг-понг Бизнис лигата -Прилепска пиварница навлегува во втората половина од натпреварите. Во текот на деновите што претстојат закажани се голем дел од заостанатите натпревари, и со тоа би се комплетирале сите досегашни кола. Единствено “Синд.на Театар” своите натпревари нема да ги одигра до 19 Март поради работни обврски. За викендот предвидени се натпреварите од 11-то коло од Бизнис лигата -Прилепска пиварница.Сподели го ова:

Слични објави