| |

ДА СЕ ЗНАЕ: Македонија се љуби – и кога на теренот губи!!!

Сподели го ова:

Вечерва, репрезентацијата на Македонија беше повторно поразена, меѓутоа овој пат од ракометната репрезентација на Аргентина. Како резултат на ваквата бодoвна ситуација, за нашата репрезентација следи т.н. презеидент куп.

Репрезентацијата на Mакедонија, понатаму ќе се бори за пласман од 25-тото до 32-то место. Меѓутоа како и да е, треба да запомнеме дека:

И кога се губи – Македонија се сака, искрено се љуби!!!Сподели го ова:

Слични објави