Навремено известување од Прилепски Водовод

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 16.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 322л/с, од кои 287л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: Александар Македонски / Мирче Ацев и Топташ.Сподели го ова:

Слични објави