ЖАЛОСНО: Сите пет патници од исчезнатата подморница „Титан“ се мртви -објави „Оушнгејт“

Сподели го ова:Kомпанијата „Оушнгејт“ објави дека сите пет патници од исчезнатата подморница „Титан“ се мртви. Со ова се става трагичен крај на обемната потрага која траеше од неделата.

„Нашиот извршен директор – Стоктон Раш, Шахзада Давуд и неговиот син Сулејман, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржеоле се починати. Овие луѓе беа вистински истражувачи кои делеа авантуристички дух и длабока страст кон истражувањето и заштитата на океаните“, истакнаа од „Оушнгејт“.Сподели го ова:

Слични објави