Саниран и асфалтиран, дел од улицата ,,Александар Македонски”

Сподели го ова:Саниран и асфалтиран, дел од улицата ,,Александар Македонски” на влезот од стариот пат Битола-Прилеп, во рамките на програмата за одржување на локални патишта и санација на ударни дупки, за 2023 година.

Акцијата за санирање на оштетени улици и асфалтни површини на територијата на општина Прилеп продолжува и во наредниот период – истакнуваат од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави