Заради санација на дефекти прекин во водоснабдувањето ќе има на следниве прилепски улици

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 22.02.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 280л/с, од кои 235л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е 1download.png

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Драган Димески
– Димче Антулески
– Трајко Николоски (Стара кланица)
– н.м. КанатларциСподели го ова:

Слични објави