Во текот на овој месец ќе започнат градежните активности во однос на реконструкцијата на Плоштадот „Методија Андонов-Ченто“ на потегот од споменикот „Пеце Атанасоски“ до ООУ „Кочо Рацин“

Сподели го ова:


Во тек се активностите за избор на најповолна понуда за изведувач кој што ги исполнува сите потребни услови во тендерската постапка за реконструкција на Плоштадот „Методија Андонов-Ченто“ на потегот од споменикот „Пеце Атанасоски“ до ООУ „Кочо Рацин“. (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното соопштение за најголемиот детски спектакал во Прилеп-Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA ” кој ќе се одржи оваа година на 07.05.2022 во НУЦК “Марко Цепенков” и ќе понуди 16 ново-компонирани детски музички хитови).

“Градежните активности ќе започнат во текот на овој месец со што продолжуваме со реализација на предвидените и ветени проекти за Прилеп и прилепчани”-истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.

Сподели го ова:

Слични објави