Синоќа во Прилеп е опожарено уште едно возило -петто возило во изминатите 30-тина дена!

Сподели го ова:Што ли се случува? Минатата вечер пред зградата на “Тера Кота” на улица “Кеј 9-ти Септември” во Прилеп , опожарено е моторно возило – марка “BMV”. Засега не е познато кои се причините за овој настан.

Возилото е целосно уништено, а исто така направена е материјала штета и врз станбениот објект – односно местото каде било паркирано возилото.

Колку за потсетување, ова е петто возило кое е опожарено во Прилеп во последниве 30-тина дена.Сподели го ова:

Слични објави