ГАЛЕРИЈА НА СЛИКИ: Денеска во Прилеп се отпочна со работа на затварање на ударните дупки и прокопи

Сподели го ова:


После завршувањето на постапката, а согласно Договорот за јавна набавка за одржување на улици и општински патишта, веднаш после пуштањето на асвалтните бази се отпочна со работа на затварање на ударни дупки и прокопи на територијата на општина Прилеп. (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното соопштение за најголемиот детски спектакал во Прилеп-Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA ” кој ќе се одржи оваа година на 07.05.2022 во НУЦК “Марко Цепенков” и ќе понуди 16 ново-компонирани детски музички хитови).

“Градежните активности за сите предвидени проекти со засилено темпо ќе продолжат во наредниот период и целосно ќе бидиме насочени кон реализација на сите барања на граѓаните на општина Прилеп”-истакна градоначалникот Јовчески. Во прилог погледнете ја галеријата на слики:

Сподели го ова:

Слични објави