ГОСПОД Е ГОЛЕМ! Вкупно 20 украдени икони од македонските цркви, од Албанија ќе пристигнат во Македонија

Сподели го ова:

Вкупно 20 икони кои се украдени од македонските цркви, (претежно од струшкиот регион) денеска ќе бидат вратени во нашата земја од страна на Албанија во рамките на договорот за соработка меѓу двете држави кој што беше потпишан уште минатата година.Сподели го ова:

Слични објави