Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 17.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 320л/с, од кои 285л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– Поводеници
– Павел Шатев
– н.м. КадиноСподели го ова:

Слични објави