| |

Во Прилеп за само еден ден потрошени се 1/3 од билетите за Тино и Атанас и нивното најново стендап шоу “ТРАНСАКЦИОНА АНАЛИЗА”

Сподели го ова:Со новиот ексклузивен стендап, најпопуларното стендап дуо Тино и Атанас доаѓаат во Прилеп на 11.12.2023 во НУЦК Марко Цепенков. Почетокот на шоуто е во 20 часот, а добредојдени се сите кои имаат +16 години. Станува збор за нивното стендап шоу на македонски јазик –“ТРАНСАКЦИОНА АНАЛИЗА, со кое постојано ги полнат салите низ Македонија – и тоа по неколку пати, а наскоро ПРЕМИЕРНО ќе го изведат во Прилеп.Во Прилеп за само еден ден потрошени се 1/3 од билетите за Тино и Атанас и нивното најново стендап шоу.

Со сигурност Ве уверуваме дека ќе Ве насмеат до солзи, а дека ќе биде вистински спектакл -Ви гарантираме со сигурност, бидејќи нашата екипа постојано ги следи нивните настапи. 

За Прилеп најавено е само едно стендап шоу и за истото нема да има реприза, па затоа резервирајте си на време – за да не ве фаќа криза! Резервации 24/7 на 078/ 66-77-97.

Билет: 250 денари.

Се гледаме на стендап со најпопуларните Тино и Атанас !!!Сподели го ова:

Слични објави