| |

ПРОГРАМА ЗА ПРВИОТ ДЕН: Ламбе ќе ја “запали” публиката во Прилеп со своите хитови на првиот ден од годинешниот “PRILEP BEER WEEKEND”

Сподели го ова:Како што објавивиме претходно, оваа година Пиво Фест 2023 т.е. BEER WEEKEND PRILEP ќе биде од 1 до 3 Септември. Засега, познати се неколку музички имиња од естрадата кои ќе направат вистински спектакл во градот под Марковите Кули. Станува збор за Аца Лукас, Тропико бенд, “Hurricane”, Тијана еМ, Пајак, и кој ли уште не…

Во прилог, погледнете ја музичката програма за првиот фестивалски ден од годинешниот “PRILEP BEER WEEKEND”.Сподели го ова:

Слични објави