| |

Во Прилеп се одржа првиот олдтајмер Авто-Слалом

Сподели го ова:Се одржа првиот олдтајмер Авто-Слалом во Прилеп, организиран од олдтајмер клубот Автомото Класика – ПРИЛЕП, со поддршка на Општина Прилеп и FIVA Македонија.

Прекрасен настан за љубителите на автомобилизмот во нашиот град, одлично прилагодена стаза во населбата Точила, која беше наменета за прецизно и безбедно возење со олдтајмери од ревијален карактер.

Честитки за целокупната организација до сите автомобилски ентузијасти!Сподели го ова:

Слични објави