|

Јовчески, денеска на МТВ потврди дека годинава Пиво Фест ќе се одржи од 31 август до 3 септември

Сподели го ова:Работниот ден градоначалникот Борче Јовчески го започна со вклучување во живо во утринската програма на МТВ, “Македонија наутро”.

Се разговараше за сите актуелни теми во нашиот град, за градежните активности, за тековните и идните проекти како и за справувањето со жештините и мерките кои што ги презема Локалната самоуправа. Покрај другото, Јовчески зборуваше и за одложениот Пиво фест кој наместо во јули, според најавите, годинава ќе се одржи од 31 август до 3 септември.Сподели го ова:

Слични објави