МАКЕДОНЦИТЕ РЕВОЛТИРАНИ: Талат Џафери ќе зборува од говорницата во Крушево за 2-ри Август

Сподели го ова:За годинешната прослава на националниот празник Илинден, делегацијата во Крушево ќе ја предводи претседателот на Собранието Талат Џафери.

Говор на Талат Џафери во Крушево за дел од македонците е опасна провокација која може да доведе до немили настани.

Исто така, оддавањето признание од Талат Џафери, како и неговото поклонување на славните Илинднеци, е тешка навреда кон Македонија и Македонците – смета еден голем дел од граѓаните.Сподели го ова:

Слични објави