ВО ЦРКВАТА СВ.ПЕТКА ВО ТОЧИЛА ПРИСТИГНАА МОШТИТЕ НА СВЕТИТЕ ЈАСЕНОВАЧКИ НОВОМАЧЕНИЦИ

Сподели го ова:

Во нашиот храм пристигнаа мошти на светите јасеновачки новомаченици. Верниците ќе можат да се поклонат и помолат за нивно молитвено застапништво пред Бога во петок, сабота и недела односно од 27.10 – 29.10.2023 година през целиот ден – информираат од прилепскиот црковен храм св. Петка.Сподели го ова:

Слични објави