(Мисла на денот) БУМБАРОСКИ: Ниту едно дете не е изгубено и неуспешно во училиште ако има учител што верува во него

Сподели го ова:Наставникот Гоце Бумбароски, важи за човек кој што мошне добро го познава креативниот – образовен систем, не само затоа што Бумбароски по образование е м-р по менаџмент во образовниот процес, туку затоа што станува збор за личност која што од почетокот на неговото вработување во образовниот сектор – па се до денес, целосно е посветен кон насоката која што води кон едно “подобро утре” за сите ученици.

За денешна мисла на денот ја одбираме токму баш неговата, која вели:Сподели го ова:

Слични објави