ВНИМАВАЈТЕ АКО ПАТУВАТЕ КОН СКОПЈЕ: Над автопатот Скопје-Велес по првиот тунел, постои опасност од карпа што виси над автопатот

Сподели го ова:Oд страна на Центарот за управување со кризи -ЦУК, известуваат дека постои опасност од карпа што виси над автопатот Скопје-Велес. Карпата се наоѓа на делот после патарината пред Велес, а после првиот тунел.

Карпата е забележана од страна на голем број на граѓани, кои постојано ѕвонат на бројот за итни случаи 112 во ЦУК.Сподели го ова:

Слични објави