ЌЕ ИМА ЛИ ОДГОВОРНОСТ ЗА 14-ТЕ ЛИЦА КОИ ИЗГОРЕА? Денеска протест за правда и лоцирање на одговорноста за пожарот во модуларната болница во Тетово

Сподели го ова:За денес е најавен протест за правда и лоцирање на одговорноста за пожарот во модуларната тетовска болница во која пред две години изгореа дури 14 лица. Протестот е резултат на објавениот документарецот од Истражувачката репортерска лабораторија насловен како „Убиство во Тетово“.

Денешниот протест ќе започне во 12 часот пред Основниот суд во Тетово.Сподели го ова:

Слични објави