ВНИМАНИЕ! Ако сте го купиле овој производ никако немојте да го конзумирате!

Сподели го ова:Агенцијата за храна и ветеринарство со информација до потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ – QADRONE VERIEGATO Geechele 400, поради присуство на хлопирифос.

Колку за потсетување, хлопирифос е пестицид кој што ги уништува црвите и инсектите, а исто така предизвикува и замаглев вид, главоболка, и други последици по човековото здравје.

Сериски број/лот: 15.10.2023
Рок на употреба: 15.10.2023
Производител: GECCHELE Italy
Увозник: ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ Скопје
Дистрибутер: IL FORNAIO DEL CASALE S.p.A Italy

Kрајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле.Сподели го ова:

Слични објави