Известување од ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 03.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 259л/с, од кои 219л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:


– 3-ти Ноември
– Тризла
– Ѓорѓи ДимитровСподели го ова:

Слични објави