ВИДЕО – ПРОДАНОСКИ: Советот донесе Програма за субвенционирање на линиски превоз кој би се обраќал од градот кон населените места

Сподели го ова:Денеска Советот на Општина Прилеп ја одржа својата 30-та седница, на која што беа донесени повеќе одлуки кои се во интерес на граѓаните. Како една од најважните работи е донесената Програма за субвенционирање на линиски превоз, кој ќе се обраќа од градот кон населените места.

За оваа Програма, како и за сите поважни одлуки кои Советот на Општина Прилеп ги донесе денеска, може да се информирате од изјавата на претседателот на Совет Дејан Проданоски, која ја даде за медиумите, веднаш после завршувањето на 30-та седница. Изјавата на Проданоски, следи во прилог на оваа наша објава:Сподели го ова:

Слични објави