Нов асфалт со површина од 3.500м2 на „Ладо Лапецот” и „Круме Волнароски“

Сподели го ова:
Уште две рехабилитирани улици со нов асфалт во градот под Марковите Кули. Станува збор за улиците „Ладо Лапецот” и „Круме Волнароски“ со вкупна површина од 3500м2.

Унапредувањето на општина Прилеп продолжува.Сподели го ова:

Слични објави