УЖИВАНЦИЈА: Во јануари ќе имаме дури четири неработни денови

Сподели го ова:Следната 2024 година ја започнуваме веднаш со неработен ден, а тоа е 1 јануари, а деталната листа на сите неработни денови за месец јануари 2024 година погледнете ја во продолжение:

  • 01 јануари (понеделник), Нова Година
  • 06 јануари (сабота), Бадник, ден пред Божик
  • 07 јануари (недела), Божик,  првиот ден на Божик според православниот календар, односно 08 јануари (понеделник) е неработен ден
  • 19 јануари (петок), Богојавление (Водици)


Сподели го ова:

Слични објави