|

УБАВИНА! НА ФУДБАЛСКИОТ НАТПРЕВАР ВО ИТАЛИЈА “ЕЧЕШЕ” МАКЕДОНСКАТА ХИМНА

Сподели го ова:Вчера вечерта, италијанците се покажаа како одлични домаќини на вчерашниот натпревар против фудбалската репрезентација на нашата земја.

Имено, на нивна покана македонскиот оперски пејач Благој Нацоски ја испеа гордо македонската химна пред полниот стадион „Олимпико“.

Секоја чест!!!

Италијанците се покажаа како големи домаќини на денешниот натпревар против фудбалската репрезентација на Македонија.

На нивна покана, македонскиот оперски пејач Благој Нацоски пред полниот стадион „Олимпико“ ја испеа гордо македонската химна.Сподели го ова:

Слични објави