Директорката на прилепската болница Кети Смилеска си поднесе оставка??

Сподели го ова:Врз основа на денешните споделувања и коментирања на социјалните мрежи од страна на прилепски граѓани, директорката на Општата болница во Прилеп Кети Смилеска си поднесла оставка. Повеќе ОФИЦИЈАЛНИ информации во следните наши објави!Сподели го ова:

Слични објави