ПОГЛЕДНЕТЕ: Во Прилеп, најубавите новогодишни фотосесии се во “FAN Production by Zoran”

Сподели го ова:По повод годишните и божикните празници, “Fan Production by Зоран Пилоски”, започна со сликање на новогодишните сесии, во неговото студио кое е претворено во вистински филмски новогодишен град, филмски град кој што специјално се прави за снимање на божиќните филмови. (Текстот за оваа објава продолжува веднаш после рекламното известување за новогодишната театарска претстава за деца, во НУЦК Марко Цепенков во Прилеп).

Студиото е креирано од страна на посебна-веќе докажана стилска личност-Бети, која до сега има креирано повеќе вакви новогодишни сцени, а моментално ова што е направено како филмска новогодишна сцена во “Fan Production by Зоран Пиловски”, можеме да кажеме дека е ВРВ кога станува за филмска уметност и филмска новогодишна сцена.

Сликањето на новогодишните фотосесии е лично во неговото студио кое се наоѓа во бизнис центарот, студио кое што е опремено со вистински-реални сцени од новогодишен американски филм. За да направите униктна филмска новогодишна и божикна фотосесија во вистинска новогодишна атмосфера во привидно направен адаптиран новогодишен филмски град, веднаш дојдете во студиото на Зоран Пилата, а воедно сликајќи се, ќе ја почуствувате новогодишната и божиќната магија. Слободно повелете во студиото на “Fan Production by Зоран Пилоски”, меѓутоа заради големиот интерес ќе мора на време да закажите на телефонскиот број 070-371-977 .

Во оваа адаптирано новогодишно студио преку поставената новогодишна сцена за сликање се доловува една вистинска новогодишна идила која го дава оној вистински спокој, кој потсеќа на мирисот на снегот и топлиот зимски оган зад кој што се крие топлината на новогодишниот дом. И за на крај ќе Ве поздравиме со познатата изрека од Цацко од К-15 која преку видео порака ја кажа за “Fan Production by Зоран Пилоски” а тоа е дека: “Сите слободно одете во “Fan Production кај Зоран Пилата”, бидејќи Зоран Пилата најубаво ќе ве пресече”….За да се уверите за каква новогодишна магија станува збор, кликнете на линкот подолу, кој директно ќе Ве однесе на Facebook страната на Fan Production by Zoran, и уживајте во волшебно направените новогодишни фотографии, токму онакви – какви што може да ги направи само мајсторот за слика и филм Зоран Пиловски.Сподели го ова:

Слични објави