“СТАНИЦА.МК” прва објавува: Познат прилепски бизнисмен е една од жртвите во сообраќајката кај Росоман врз основа на првичните неофицијални информации

Сподели го ова:Како што објавивме утрово во претходните наши објави, има вкупно две жртви во сообраќајката која настана на патот Прилеп – Градско. Станува збор за две лица, додека пак тројца се тешко повредени во сообраќајната несреќа која настана кај Росоман.

Врз основа на првичните информации, станува збор верижен судир помеѓу четири возила.

Според првичните – неофицијални податоци, познат прилепски бизнисмен е една од жртвите во сообраќајката кај Росоман.

Повеќе детали во текот на денот!Сподели го ова:

Слични објави