|

СЕ Е ПОДГОТВЕНО! ЗАПОЧНУВА “PRILEP BEER WEEKEND”

Сподели го ова:Денеска започнува “PRILEP BEER WEEKEND” кој ќе трае од 1 до 3 Септември. Голем број на музички имиња од естрадата викендов ќе направат вистински спектакл во градот под Марковите Кули. Станува збор за Аца Лукас, Тропико бенд, “Hurricane”, Тијана еМ..

За потребите на фестивалот целосно е затворен делот од булевар „Гоце Делчев“ од крстосницата со улица „Кузман Јосифоски“ до крстосницата со улица „Прилепски бранители“, а сообраќајот се пренасочува по околната улична мрежа.Сподели го ова:

Слични објави