БРЗО И ЕФИКАСНО: Прилепските пожарникари за “неполн час” го изгаснаа пожарот кај касарните во Прилеп

Сподели го ова:ТППЕ Прилеп вчера интервенираше на пожарот, кој што настана кај касарните во Прилеп. Интервенцијата траела од 16:25 до 17:10 часот, со 1 ПП возило и 3 пожарникари.

Станува збор за пожар кој опфаќал запалена ниска вегетација меѓу касарните и Дата центар ( кај депонијата во Прилеп).Сподели го ова:

Слични објави