|

ПРИЛЕПЧАНИ САКААТ СЛАТКИ НЕШТА: Проекцијата на филмот „Нешто слатко“ продолжува и во четврток заради големиот интерес!

Сподели го ова:Заради големиот интерес, проекцијата на филмот „Нешто слатко“ продолжува и в четврток 28.09.2023 кино МИС СТОН – 20.00ч.

Влезниците се во продажба секој ден на билетарницата од киното од 10 до 13 часот и два часа пред проекцијата на филмот.

Ве очекуваме!Сподели го ова:

Слични објави