|

ПОГЛЕДНЕТЕ: Преполна сала за годишниот концерт на Културно уметничкото друштво ,,Мирче Ацев” од Прилеп

Сподели го ова:Вечерва се одржа годишниот концерт на Културно уметничкото друштво ,,Мирче Ацев” од Прилеп, во рамките на програмата за одбележување на 3-ти Ноември. Чест и задоволство беше вечерва да се гледаат нашите прилепски и македонски фолклорни амбасадори.

Честитки за досегашните успеси и ви посакувам уште многу концерти и настапи преку кои што заедно ќе придонесуваме за зачувување и негување на македонскиот фолклор и традиција.Сподели го ова:

Слични објави