Наградуваме пет редовни читатели на STANICA.MK со бесплатен тест од 3.000 денари за анализа на тело

Сподели го ова:Наградуваме 5 редовни читатели на нашиот информативен портал кои живеат во Прилеп, со бесплатен тест за анализа на телото кој доколку сакате да го направите сами е по цена од околу 3.000 ден. Освен стручните совети за подобрување на Вашето здравје бесплатно ќе дознаете и каква е состојбата со Вашите телесни параметри: телесна маса, мускулна маса и замастеност на внатрешни органи.

Доколку сте заинтересирани во коментар само напишете го Вашето име и ние ќе Ве контактираме.

Среќно!Сподели го ова:

Слични објави