Комплетното обновување на паркот во Урбаната заедница Тапани

Сподели го ова:Започна комплетното обновување на паркот во Урбаната заедница Тапани.

Ќе се поставува нов парапет со оградување, преуредување на зелените површини кои се целосно уништени, а по барање на месното население на еден дел од паркот ќе се изгради и мало спортско теренче.

Паркот е со површина од 1300м3.Сподели го ова:

Слични објави