Денес започнаа активностите и настаните за одбележување на 3-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Прилеп

Сподели го ова:Под мотото ,,Прилеп – Борец, херој, хуманитарец”, денес започнаа активностите и настаните за одбележување на 3-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Прилеп.

Пред градскиот саат во Прилеп, со најубавиот и најблагородниот настан. Хуманитарен концерт на прилепскиот рок бенд ,,The Hounds” со цел поддршка на лицата заболени од цистична фиброза.

Lungs’n roses!

Поддршка за децата со цистична фиброза!

Прилеп – борец, херој, хуманитарец!

Благодарност до сите вклучени за организација на настанот, а особена благодарност до општествено-одговорната компанија од нашиот град која донира два инхалатори за двете семејства во нашиот град!

Голема благодарност и до прилепскиот бенд The Hounds!” – истакна Проданоски.Сподели го ова:

Слични објави