Оваа сабота, “Мото собир” во Прилеп

Сподели го ова:Сабота 20-ти Мај ќе се одржи Мото собир во Прилеп во организација на МК Рисови и Општина Прилеп, каде што моторџии од цела Европа ќе земат учество на дефилето кое што ќе започне во 19 часот.

Веднаш потоа во програмата ќе следи забавен дел со неколку рок бендови.

Организаторите упатуваат покана до сите љубители на мотори, журка и пиво да присуствуваат на “Мото собирот” на камената бина во центарот на Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави