СЕКОЈА ЧЕСТ! Уште една донација на “КАБЕЛНЕТ” – овој пат оваа компанија донираше во ООУ “Климент Охридски” – Прилеп

Сподели го ова:

Директорот на ООУ “Климент Охридски” – Ахил Јаков, упати благодарност до компанијата КДС Кабелнет, за несебичната донација со помош на која се модернизираа сите училници за второ и трето одделение во ова основно училиште.

Конечно реализиран проектот за настава со современи услови во нашето училиште. Направени се сите училници за второ и трето одделение. Секој ученик има право да учи во современи и напредни училници, да има квалитетно образование, а воедно да се чувствува како дома” – истакна на Фејсбук директорот на ООУ “Климент Охридски”, Ахил Јаков.Сподели го ова:

Слични објави