Братството на манастирот “Свети Никола” – Мариово со известување до верниците по повод храмовата слава

Сподели го ова:Почитувани браќа и сестри во Христа!

По повод претстојниот празник Успение на пресвета Богородица, братството на манастирот “Свети Никола” во Мариово Ве известува дека богослужбите ќе се одвиваат по следниот редослед:

  • Вечерна богослужба, во недела на 27.08.2023 г. со почеток во 18:00 ч.
  • Утринска богослужба (07:30ч.) и Божествена литургија (09:00) во понеделник на 28.08.2023

За многу години празникот Успението на Пресвета Богородица!Сподели го ова:

Слични објави