|

Новиот македонски филм “Преекспонирано”, овој четврток на репертоарот на киното “Мис Стон” во Прилеп

Сподели го ова:Овој четврток (4 мај) со почеток во 20.00 часот, прилепчани ќе имаат можност да го погледнат новиот македонски филм “Преекспонирано”.

Сите заинтересирани, влезниците ќе можат да ги набават два часа пред почетокот на проекцијата на филмот на билетарницата од киното.Сподели го ова:

Слични објави