НОВ АСФАЛТ КОЈ СЈАЕ НА ЈУЛСКОТО СОНЦЕ: Вчера, улицата „Пане Талески“ си доби нов асфалт

Сподели го ова:Подобрувањето на патната инфраструктура во општина Прилеп, продолжува понатаму. Улицaта „Пане Талески“ вчера се рехабилитираше и си доби нов асфалт. Тоа значи подобрување на патната инфраструктура во нашата општина,

Градежните активности продолжуваат секојдневно и во наредниот период ќе продолжат во секоја населба во нашиот град.Сподели го ова:

Слични објави