| |

НАСКОРО ВО ПРИЛЕП ВО М.ЦЕПЕНКОВ: Светлечката балерина, магичниот спајдермен, магионичарско шоу, големиот кловн балон….

Сподели го ова:Каде и да гостува се бара билет повеќе… Да токму така…. Ова е атрактивниот циркуски спектакл кој ги полни салите ширум Македонија, а овој пат публиката во Прилеп ќе се запознае и ќе ужива со настапите на:

  • “светлечката магична балерина”
  • “магичниот спајдермен”
  • “магично шоу со професионален магионичар со нови магионичарски точки – атрактивни за младата популација”
  • “големиот кловн балон”

Почетокот на летниот распуст ќе започне со нешто детско – но сепак СВЕТСКО!!!

Викендов ќе го објавиме и датумот!

Билет: 150 денариСподели го ова:

Слични објави