| |

Нашиот македонец Павле Витанов ја однесе победата на онлајн гласањето во шоуто „Никад није касно“

Сподели го ова:Павле Витанов од Струмица ја однесе победата на онлајн гласањето во шоуто „Никад није касно“. Витанов, со повеќе од 44 илјади гласови, победи на ова музичко натпреварување.

Овој талентиран струмичанец, во финалето пред публиката се претстави со песната Розо моја од Ибуш Ибраимовски.Сподели го ова:

Слични објави