|

НАШАТА ПРИЛЕПСКА КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКА ГОРДОСТ: На репертоарот на прилепскиот народен театар за оваа недела се поставени две одлични претстави

Сподели го ова:Врз основа на репертоарот на народниот театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп, овој петок 23.12.2022 со почеток од 19.30 ч. ќе се одигра претставата „Да инспекторе, претстава со грешки“.Станува збор за извонредна претстава која што веќе неколку месеци ги полни салите во народниот театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп.

Имено, ден подоцна, односно оваа сабота 24.12.2022 во прилепскиот театар “Војдан Чернодрински”-Прилеп со почеток од 19-30 часот ќе се одигра претставата “Дупло дно”, претстава за која што постои огромен интерес. Билетите за двете претстави се “трошат како алва”, па затоа ако сакате да уживате во уште едно маестрално – уметничко дело на прилепскиот театар, слободно резервирајте билет на 076/442-378 и уживајте во овие извонредни претстави.Сподели го ова:

Слични објави